Fotografica Doesburg
De plaats voor fotografica

Fotografica Doesburg in 't nieuws.

Met regelmaat wordt Roel Fokken geïnterviewd door en voor Doesburg TV.

Klik op de rode tekst / jaartal om de opname af te spelen.

Tijdens de Internationale Openlucht Fotografica Markt in 2011 vond in de Grote Kerk op de markt van Doesburg een lezing en de opening van een foto-expositie plaats van fotografen Sasha de Boer (Noordpool) en Raymond Rutting (Zuidpool). Hiervan werd ook verslag gemaakt en kon natuurlijk een verslag aan de markt buiten niet ontbreken. Overigens kwam "Elvis Presley" even in beeld.

In 2012 wordt de 18e Internationale Openlucht Fotografica Markt in beeld gebracht.

In 2013 wordt Roel Fokken tijdens de 19e Internationale Openlucht Fotografica Markt geïnterviewd. In de tweede helft van het filmpje komt Elvis Presley ook nog even "langs".

Tijdens de 20ste Internationale Openlucht Fotografica Markt Doesburg  in 2014 kon Doesburg TV natuurlijk niet wegblijven en besteedde opnieuw aandacht aan de Fotografica Markt.

Roel Fokken werd tijdens de afgelopen 24ste Internationale Openlucht Fotografica Markt (19aug18) opnieuw door TV Doesburg geïnterviewd.

18 augustus 2019 werd de 25ste Internationale Openlucht Fotografica Markt georganiseerd, reden voor initiatiefnemer Roel Fokken zijn standhouders te trakteren. TV Gelderland legde e.e.a.vast hetgeen wij van hen mochten weergeven via deze site.


Ere wie ere toekomt : Bièvres            èn John Drop !

Zoals eerder op deze website is te lezen, is de internationale openlucht fotografica markt in het Gelderse Doesburg naar voorbeeld van de jaarlijkse internationale openlucht fotograficamarkt in het Franse Bièvres vlak bij Parijs.
Graag willen wij deze markt onder de aandacht brengen die via de link bekeken kan worden.
John Drop uit Hilversum heeft een leuke impressie van deze markt gemaakt, geniet er van.
 
De Franse openlucht fotograficamarkt wordt jaarlijks in juni van 't jaar georganiseerd. Bekijk de website van deze organisatie vóórdat u afreist. Ook deze markt zal in 2020 t.g.v. Covid-19 niet worden georganiseerd !