Fotografica Doesburg
De plaats voor fotografica

Huren en verhuren van Fotografica

Huur en verhuur

U kunt fotografica huren omdat wij het kunnen verhuren!

Menig castingbureau, film- of televisieprogrammamaker heeft zijn of haar weg naar Roel Fokken en zijn Fotograficawinkel weten te vinden om een fraaie historische camera uit de collectie in de opnames te gebruiken.

Zo werden o.a. attributen gebruikt in films als Zomer "45, Pietje Bel, Black Book maar ook voor televisieopnames als Klokhuis, de Veronica TV-serie "Paralax" en de PostcodeLoterij.

Roel Fokken figureerde zelf ook al enkele keren in een film of televisieprogramma zoals Zomer "45, Paralax en Klokhuis. Bijzonder was zijn figurantenrol in de speelfilm "Black Book" van Paul Verhoeven.

Zijn laatste figurantenrol als fotograaf was in de verfilming van het boek Sonny Boy (auteur Annejet van der Zijl).

Recent heeft Roel Fokken nog een "Leica" ter beschikking gesteld voor de Amerikaanse film RACE over Jesse Owens waarin Carice van Houten de rol op haar neemt van de nazi-regisseur Leni Riefenstahl.

De  "Leica" had ook een eigen rol in deze film; ze werd doorboord door een kogel. Na de filmopname keerde de camera terug in de collectie van Roel.


 

Bent u op zoek naar historische foto-apparatuur ?

Roel heeft diverse apparatuur in de verhuur zoals houten of metalen reiscamera's in het formaat 9x12, 13x18 en 18x24, studiocamera's, rolfilmcamera's formaat 6x9, groter en kleiner, perscamera's met flitser, statieven etc. etc.

Interesse ? Neem dan contact op met Roel Fokken. Zijn telefoonnummer en/of emailadres vindt u op het laatste tabblad van deze site Contact.