Fotografica Doesburg
De plaats voor fotografica

Na 25 succesvolle internationale openlucht fotografica markten in het Gelderse Doesburg te hebben georganiseerd, werd de geplande Fotograficamarkt op zondag 23 augustus 2020 vanwege COVID-19 van de agenda gehaald.

Maar we blijven positief en agenderen de 26ste Internationale Openlucht Fotograficamarkt voor 2021 en dat zal zijn :

zondag 22 augustus 2021
van 09:00 tot 16:00 uur

Let op : vanwege de ontwikkelingen rondom Covid-19 en de door de overheid opgelegde maatregelen blijft de genoemde datum van zon22aug21 v.w.b. het organiseren van deze fotograficamarkt onder voorbehoud !!

Via het tabblad Aanvraag kunt u uw reservering aanmelden.

De marktkraam wordt inclusief hemel (tegen de zon) in de straten van de historische binnenstad opgesteld in een formaat van 1 x 4 meter. U moet zelf een stoel meenemen, daar kunnen wij helaas niet in voorzien. De zaterdag namiddag worden de kramen al opgesteld in de diverse straten en wordt ze van uw standnummer voorzien zodat u zondagochtend vroeg al uw stand kunt inrichten. 

Belangrijk te vermelden is dat u geheel voor eigen risico deelneemt aan deze internationale openlucht fotografica markt. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade in de breedste zin van het woord. De organisatie is ook geen partij in de transactie tussen koper en verkoper. 

Puur vanwege de logistieke reden kunt u NIET met uw auto bij uw stand geraken, Neem dus een stevig transportwagentje mee zodat u vanaf uw parkeerplek uw materiaal eenvoudig bij uw marktkraam kan aanvoeren. De bestrating is historisch, houd daar rekening mee met uw transportwagentje !

De huur van een marktkraam is € 60,00 en dient overgemaakt te worden op IBAN NL42 RABO 0315 093 226 Swift/Bic RABONL2U t.n.v. Roel Fokken te Doesburg. Vermeld daarbij uw naam en aanvraag marktkraam !

Let op: de aanvraag is pas definitief nadat de huur van de marktkraam van u is ontvangen en de stand u is bevestigd.

Foreign Payment  = name of the bank : RABO, city : Doesburg, swift/bic RABONL2U, IBAN number NL42RABO 0315 093 226. Holder bank account : Roel Fokken Doesburg. Subject payment : your name and "marktkraam".

De geel gearceerde straten (Meipoort- en Kerkstraat) zijn de straten waar meer dan 125 kramen opgesteld staan met standhouders uit binnen- en buitenland.